Back to All Events

3 workshops for sangere og sanglærere

3 workshops for sangere og sanglærere

Disse 3 workshops henvender sig til sangere, der har lyst til at finde nye veje ind til stemmen. Måske har du lyst til inspiration, måske er du gået lidt i stå med din øvning, eller måske vil du gerne have nye klangfarver og komme dybere i arbejdet med stemmen og se, hvad er ellers er til rådighed.
Du vil få masser af nye øvelser, få genopfrisket anatomien omkring stemmen og få mulighed for at få individuel feedback, så læg gerne et par sange i tasken.

Datoer:
7.oktober 17-20 (brystkasse og åndedrættet)
18.november 17-20 (bagside)
6. januar 17-20 (hals, strube, nakke)

 

7/10 klokken 17-20 - Brystkassen

At have en åben og fleksibel brystkasse er essentielt for at have en sund stemmefunktion.Der vil denne dag være fokus på diaphragma, brystkasse, ryg. Balancen mellem indånding og udånding. Vi arbejder med stemme og lyd undervejs for løbende at undersøge hvad der sker.

Det arbejde vi laver i løbet af workshoppen vil hjælpe dig til at frigøre åndedrættet, din lyd og dit musikalsk udtryk.
 

18/11 klokken 17-20 - Bagsiden

Vi arbejder med forbindelserne på bagsiden af kroppen fra bagsiden af kraniet og ned til fødderne. Vi vil arbejde med nakke, lænd, bækken, haleben, knæ, fødder, kæbe og du får indsigt i hvordan bindevævet  påvirker din holdning, strubens stilling og dermed dit åndedræt og din klang og  stemmens fleksibilitet.

6/1 - Hals, nakke, strube

Denne dag undersøger vi forbindelserne mellem nakke, kæbe, strube og stemmelæber. Vi skal undersøge indersiden af kraniet, øjnene og tungen, så du får en fornemmelse af hvordan alle disse områder hænger sammen og hvordan de påvirker strubens stilling, stemmens fleksibilitet og smidighed og din klang og lyd. Du lærer hvordan du kan afspænde spændte områder i halsen og stemmen, hvis du har problemer med at blive hæs.Sted: København
Pris: 1500,-kr for alle 3 workshops

1 workshop 650,-kr
Tilmelding: sannegraulund@gmail.com eller 20160066

Joni citat.png
Earlier Event: June 25
Day 3, larynx, head, neck
Later Event: April 28
Flow i åndedræt og stemme