Back to All Events

Bliver du træt i stemmen, når du synger?

Workshop om struben og den forbindelser.

Bliver du træt i stemmen, når du synger?

Søndag den 17.november kl 13-16.

Spænder du for meget i halsen, når du synger? Bliver du flad eller hæs i stemmen?

På denne workshop kigger vi på sammenhængen mellem struben, halsen og nakken og resten af kroppen. Opspænding i strubens muskler skyldes ofte ubalance i kroppen som forhindrer et frit åndedrætsflow.

Du får indblik i bindevævets sammenhæng i strube/hals området og deres forbindelser til andre områder på kroppen. Du får en masse gode øvelser, videoer og billeder.

Vi starter med at se på stemmelæberne og strubens skelet.

Så zoomer vi ud og undersøger halsens og nakkens muskler. Forbindelserne i kraniet og kæben og tungens forbindelse til mellemgulvet. Til sidst kigger vi på den større sammenhæng i kroppen, så du får indsigt i ,hvordan det hele hænger sammen.

Push to sing: sammenhængen i vores bevægelser er afgørende for en god støtte af stemmen. Vi arbejder med at en bevægelse sætter den næste i gang, så vi ikke er fragmenterede, men kan skabe et afsæt i kroppen, som viderebringer lyden.

Stemmetræning: funktionstræning af stemmelæber, styrke, højde og smidighed. Du får en masse gode stemmetræningsøvelser, som hænger sammen med alt kropsarbejdet.

Workshoppen er for sangere og sanglærere på mellem og øvet niveau, og det er en fordel at have kendskab til basal anatomi, men ikke nødvendigt.

Joni Mitchell: I see music as fluid architecture.

Sted: København

Pris: 650,-kr. Hvis du tilmelder dig sammen med en kollega eller sangerven er prisen 500,-kr pr person.

Tilmelding: sannegraulund@gmail.com. Tilmeldingen er bindende, med mindre du aflyser en uge før.

Kopi af workshop 23_1 2020 kl 9-16.png