Back to All Events

Connected singing - Rygsøjle og bagside


Denne workshop er for dig, der trænger til inspiration og gerne vil have et kortere boost til din stemme.

Vi arbejder med forbindelserne på bagsiden af kroppen fra bagsiden af kraniet og ned til fødderne. Vi vil arbejde med nakke, lænd, bækken,haleben, knæ, fødder, kæbe og du får indsigt i hvordan bindevævet  påvirker din holdning, strubens stilling og dermed dit åndedræt og din klang og  stemmens fleksibilitet.

Listen and follow:Vi arbejder med bindevævet på forskellige måder, stræk, bevægelse, lyd, øvelser alene og 2&2. Der vil være videoer, billeder og indsigt i hvordan bindevævet påvirker vores holdning og åndedrætflow, og på hvilken måde det påvirker stemmen.

Det arbejde vi laver, vil hjælpe dig til at frigøre åndedrættet, din lyd og dit musikalsk udtryk. 

The amplifier: At løsne og frigøre kroppen er perfekt indgang til at træne de muskler, der støtter stemmen. Hvis vi træner åndedræt på stive og usmidige muskler, får vi ikke det optimale ud af stemmen. Derfor skal brystkassen styrkes og trænes og vi har fokus på balancen mellem ind- og udåndingsmuskler som giver den bedste støtte.

Push to sing: sammenhængen i vores bevægelser. Vi arbejder med at en bevægelse sætter den næste i gang, så vi ikke er fragmenterede, men kan skabe et afsæt i kroppen, som viderebringer lyden.

Stemmetræning: vi tester stemmen for at undersøge, hvordan øvelserne påvirker stemmen.

Workshoppen er for sangere på alle niveauer. Det er en fordel at have kendskab til basal anatomi, men ikke nødvendigt.

Pris: 495-kr.

Sted:oplyses senere.

Tilmelding på sannegraulund@gmail.com

Earlier Event: November 11
Connected singing - mini workshop
Later Event: March 22
Bliver du træt i stemmen?