Back to All Events

Dag 4, led, hvirvler

Dag 4

Denne dag går vi et skridt dybere i undersøgelsen af, hvordan vi fra leddene og væskerne kan påvirke og opløse bindevævets og musklernes struktur og derfra skabe nye måder at bevæge os på. Mange sidder fast i kropsmønstre, som er skabt for lang tid siden, og det kan være befriende at opleve, at kroppen selv kan finde nye måder, og at stemmen har uendelig mange muligheder. Vi arbejder med alle kroppens led. Udover at du vil kunne mærke og høre hvor meget dette arbejde kan indvirke positivt på stemmen, vil arbejdet med leddene give klarhed og energi.

Dagen bygget op af følgende temaer:

Listen and follow:Vi arbejder med bindevævet på forskellige måder, stræk, bevægelse, lyd, øvelser alene og  2&2. Der vil være masser af info, videoer, billeder og du får endnu mere indsigt i hvordan kroppen hænger sammen og hvordan du med enkle øvelser kan høre og mærke forskel med det samme.

The amplifier: At løsne og frigøre kroppen er perfekt indgang til at træne de muskler, der støtter stemmen. Hvis vi træner åndedræt på stive og usmidige muskler, får vi ikke det optimale ud af stemmen. Derfor skal åndedrættet styrkes og trænes og vi har fokus på balancen mellem ind- og udåndingsmuskler, som giver fundamentet for at bruge stemmen optimalt.

Push to sing: sammenhængen i vores bevægelser. Vi arbejder med at en bevægelse sætter den næste i gang, så vi ikke er fragmenterede, men kan skabe et afsæt i kroppen, som viderebringer lyden.

Stemmetræning: funktionstræning af stemmelæber, styrke, højde og smidighed. Du får en masse gode stemmetræningsøvelser, som hænger sammen med alt kropsarbejdet.

Masterclass: Tag en sang med, gerne gode akkorder på et læsbart sheet. Det er ikke sikkert alle kommer til at synge, men masterclassen giver noget uanset om man er "på" eller ej. Her skal vi arbejde med alt det vi har lavet i løbet af dagen, så det bliver integreret i musik - som jo er det det hele handler om.

Dan Turell (fra "Karma Cowboy"): "den der synger, synger luften ren. Al luft må gennemsynges før her bliver til at være. Det er derfor al sang er hellig."

Workshoppen er for sangere og sanglærere på mellem og øvet niveau, og det er en fordel at have kendskab til basal anatomi, men ikke nødvendigt.

Pris: 1000,-kr for hele dagen, inklusiv kaffe og the. Beløbet betales ved tilmelding på mobilepay 20160066 eller kontant på dagen. Hvis I er to, der melder jer samtidig, er prisen 800,-kr pr person.

Tilmelding på sannegraulund@gmail.com

Sted: KBH, nærmere oplyses senere.

Earlier Event: April 10
Day 4
Later Event: November 11
Connected singing - mini workshop