Back to All Events

Dag 2, bagside

Dag 2, bagside.

Denne dag kigger vi på forbindelserne på bagsiden af kroppen fra bagsiden af kraniet og ned til fødderne. Vi vil arbejde med nakke, lænd, bækken,haleben, knæ, fødder, kæbe og du får indsigt i hvordan bindevævet  påvirker din holdning, strubens stilling og dermed dit åndedræt og din klang og fleksibilitet.

Dagen bygget op af følgende temaer:

Listen and follow:Vi arbejder med bindevævet på forskellige måder, stræk, bevægelse, lyd, øvelser alene og  2&2. Der vil være masser af info, videoer, billeder og du får endnu mere indsigt i hvordan kroppen hænger sammen og hvordan du med enkle øvelser kan høre og mærke forskel med det samme.

The amplifier: At løsne og frigøre kroppen er perfekt indgang til at træne de muskler, der støtter stemmen. Hvis vi træner åndedræt på stive og usmidige muskler, får vi ikke det optimale ud af stemmen. Derfor skal brystkassen styrkes og trænes og vi har fokus på balancen mellem ind- og udåndingsmuskler som giver den bedste støtte.

Push to sing: sammenhængen i vores bevægelser. Vi arbejder med at en bevægelse sætter den næste i gang, så vi ikke er fragmenterede, men kan skabe et afsæt i kroppen, som viderebringer lyden.

Stemmetræning: funktionstræning af stemmelæber, styrke, højde og smidighed. Du får en masse gode stemmetræningsøvelser, som hænger sammen med alt kropsarbejdet.

Masterclass: Tag en sang med, gerne gode akkorder på et læsbart sheet. Det er ikke sikkert alle kommer til at synge, men masterclassen giver noget uanset om man er "på" eller ej. Her skal vi arbejde med alt det vi har lavet i løbet af dagen, så det bliver integreret i musik - som jo er det det hele handler om.

Det arbejde vi laver i løbet af dagen vil hjælpe dig til at frigøre åndedrættet, din lyd og dit musikalske udtryk. 

 Vi arbejder med stemme og lyd undervejs for løbende at undersøge og høre, hvad der sker efter de forskellige øvelser.

Workshoppen er for sangere og sanglærere på mellem og øvet niveau, og det er en fordel at have kendskab til basal anatomi, men ikke nødvendigt.

Pris: 1000,-kr for hele dagen, inklusiv kaffe og the. Beløbet betales ved tilmelding på mobilepay 20160066 eller kontant på dagen. Hvis I er to, der melder jer samtidig, er prisen 800,-kr pr person.

Tilmelding på sannegraulund@gmail.com

Sted: København, oplyses senere.

"Men hvad er egentlig det her bindevæv? Det er ligesom den hvidlige hinde, vi skærer væk, når vi pudser en svinemørbrad. Det er overalt i kroppen, og vores indre er så at sige pakket ind i et stærkt hvidligt spindelvæv. Det limer kroppens muskler og knogler sammen. Og pakker organer og muskler ind i små beskyttende lommer af bindevæv, så muskelfibrene let kan glide frem og tilbage, når vores muskler arbejder.".....forklarer lektor i anatomi ved Københavns Universitet Vibeke Sødring Elbrønd, der er med til at arrangere den fjerde internationale kongres om bindevæv, der holdes til efteråret i USA.

 

 

Earlier Event: November 22
Connected singing 2
Later Event: April 10
Day 4