Back to All Events

Connected singing, København


 

Bindevæv og bevægelse:Vi arbejder med bindevævet på forskellige måder, stræk, bevægelse, lyd, øvelser og behandlinger 2&2. Der vil være masser af info, videoer, billeder og indsigt i hvordan bindevævet påvirker vores holdning og åndedræt, og på hvilken måde det påvirker stemmen.

Det arbejde vi laver i løbet af dagen vil hjælpe dig til at frigøre åndedrættet, din lyd og dit musikalsk udtryk. 

Der vil være fokus på diaphragma, skuldre, underben og nakke. Vi arbejder med stemme og lyd undervejs for løbende at undersøge hvad der sker.

Stemme: arbejdet med kroppen er ikke nok, når vi vil styrke stemmen. Derfor kobler jeg altid "gammeldags" sangøvelser og stemmetræning med kropsarbejdet.

Masterclass:

Tag en sang med, måske er det ikke alle, der kommer til at synge, men masterclassen giver noget til alle uanset om man er "på" eller ej.

Workshoppen er for sangere på mellem og øvet niveau og det er en fordel at have kendskab til basal anatomi.

Pris: 1000,-kr for hele dagen, inklusiv kaffe og the. Beløbet betales ved tilmelding på mobilepay 20160066 eller kontant på dagen. Tag frokost med, eller hent nede om hjørnet.

Tilmelding på sannegraulund@gmail.com

Sted: Sankt Hans Torv 24,3., 2200 KBH N

Program:

10-12 intro, video, øvelser. sammenhængen mellem diaphragma, skuldre og fødder

12-12.45 frokost

12.45- 15.00 Øvelser for nakke og sammenhængen med ben og åndedræt. 

15-17 Masterclass, hvor vi afprøver det vi har gennemgået i løbet af dagen på sange, sandsynligvis flere øvelser, der kan understøtte arbejdet.

"Men hvad er egentlig det her bindevæv? Det er ligesom den hvidlige hinde, vi skærer væk, når vi pudser en svinemørbrad. Det er overalt i kroppen, og vores indre er så at sige pakket ind i et stærkt hvidligt spindelvæv. Det limer kroppens muskler og knogler sammen. Og pakker organer og muskler ind i små beskyttende lommer af bindevæv, så muskelfibrene let kan glide frem og tilbage, når vores muskler arbejder."

Det forklarer lektor i anatomi ved Københavns Universitet Vibeke Sødring Elbrønd, der er med til at arrangere den fjerde internationale kongres om bindevæv, der holdes til efteråret i USA.

 

Earlier Event: April 17
Connected singing for voicetherapists
Later Event: January 22
Connected singing, workshop I