Back to All Events

3 workshops i København efteråret 2018


3 workshops med stemme, fascial flow og sang.

19.september 2018 klokken 17-20

24.oktober 2018 klokken 17-20

8.januar 2019 klokken 17-20

 

Pris for alle tre gange 2000,-kr.

Sted: København, oplyses senere

tilmelding: sannegraulund@gmail.com

Har du en sanger i maven, går du til kor, synger du meget, men bliver din stemme træt eller hæs, eller vil du have nye måde at udfolde og udvikle din stemme på?

Jeg har igennem mange år udviklet en metode, hvor jeg blander klassisk sangtræning med Jeanne Jensens fascial flow. Det er en effektiv og nænsom måde at få stemmen, åndedrættet og støtten til at arbejde for dig, så din stemme bliver fri og stærk. 

Workshoppen er for dig der synger i bruseren, synger i et kor eller som har lyst til at få rørt stemmen og komme i gang med det. 

Vi synger sammen og hver for sig og tester lyd, klang og stemme undervejs.

Hver workshop har et overordnet tema og indeholder desuden følgende emner:

Bindevæv og bevægelse:Vi arbejder med bindevævet på forskellige måder, stræk, bevægelse, lyd, øvelser og 2&2. Der vil være masser af info, videoer, billeder og indsigt i hvordan bindevævet påvirker vores holdning og åndedræt, og på hvilken måde det påvirker stemmen. 

The amplifier: At løsne og frigøre kroppen er perfekt indgang til at træne de muskler, der støtter stemmen. Hvis vi træner åndedræt på stive og usmidige muskler, får vi ikke det optimale ud af stemmen. Derfor skal både ind-og udåndingsmuskler styrkes og trænes, og vi har fokus på balancen mellem ind- og udåndingsmuskler, som giver den bedste støtte.

Stemme: arbejdet med kroppen er ikke nok, når vi vil styrke stemmen. Derfor kobler jeg altid "gammeldags" sangøvelser og stemmetræning med kropsarbejdet. Derudover vil vi synge sammen og hver for sig, så det er godt at have en sang eller et vers med i tasken, så du kan afprøve din lyd.

Push to sing: sammenhængen i vores bevægelser. Vi arbejder med at en bevægelse sætter den næste i gang, så vi ikke er fragmenterede, men kan skabe et afsæt i kroppen, som viderebringer lyden.

19.september:Flow i åndedræt og stemme med fokus på brystkassen

At have en åben og fleksibel brystkasse er essentielt for at have en sund stemmefunktion.Der vil denne dag være fokus på diaphragma, brystkasse, ryg. Balancen mellem indånding og udånding. Vi arbejder med stemme og lyd undervejs for løbende at undersøge hvad der sker.

Det arbejde vi laver i løbet af workshoppen vil hjælpe dig til at frigøre åndedrættet, din lyd og dit musikalsk udtryk.

24.oktober - Bagside, rygsøjle og holdning

Vi arbejder med forbindelserne på bagsiden af kroppen fra bagsiden af kraniet og ned til fødderne. Vi vil arbejde med nakke, lænd, bækken,haleben, knæ, fødder, kæbe og du får indsigt i hvordan bindevævet  påvirker din holdning, strubens stilling og dermed dit åndedræt og din klang og  stemmens fleksibilitet.

8.januar - Hals, nakke, strube

Denne dag undersøger vi forbindelserne mellem nakke, kæbe, strube og stemmelæber. Vi skal undersøge indersiden af kraniet, øjnene og tungen, så du får en fornemmelse af hvordan alle disse områder hænger sammen og hvordan de påvirker strubens stilling, stemmens fleksibilitet og smidighed og din klang og lyd. Du lærer hvordan du kan afspænde spændte områder i halsen og stemmen, hvis du har problemer med at blive hæs.

IMG_E4928.jpg

 

 

 

Earlier Event: June 25
Day 3, larynx, head, neck